keserOnokan terserLah..^-^

heeppp..heeeepppp..hoooOreyyy!!
seruUUuuuuuu sangat...
seruUuuu tu ape plak...
(seru is short form for seronok)
sje je gatal2 nak short kan word yg da sememgnya short
apesal la aku ni happy semacam je hari ni..
pelik x???hehehe
actually aku seronok sgt coz right now aku da berada di rumah
di smping ayahanda dan bonda ku tercinta
aik!!??balek umah pun happy ke??
korg x yah ckp.
but dgn rela hati aku suarakan suara hati korg tu...
jangan men2..aku ni bOley bace hati orang taw..
walaupun kita ni berjaUhan..hehe
xdElah..tpU je lah..
sebenOr-benornya aku da agak lame tak balek umah..
berbulan gak kot..
sepanjang sem 2 ni memg aku x balek..
balek sekali je la.
tu pn mase awal2 sem 2 hari tu..
apesal x balek??
c...aku dgr korg nk tnye ape..
sje je nk tahan diri x balek..
mse sem 1 kerap gler balek..
bOley di katakan sebulan 2-3 kali gak aku balek..
hahahhahaha
nek sem 2 n cmpOr lagi ngn short sem..
memg agak lame la x tgok umah sendiri..
konon2 study kt oversea la tu..
jarang jmpe family..
sedangkan dok asrama mse zamn2 sekolah dlu pn asek nanges je..
ade hati nk smbg mster kt oversea..
xpElah..at least niat tu ade..
Allah msti akn bantu 
setiap perbuatan kan berdasarkan niat..
hehe..
Len2 perkara yg wt aku seruUuuu sgt adelah.........
Result eXam!!!
gambar hiasan
result pekse u mne sme ngn sPm
pointer sem 2 aku naek dari sEm 1..
AlhamdulilLah dekan...
erMmmm...da cuti bLn ni nk wt pe je kt umah??
c...aGain..i can hear yOur vOice..
xtau lagi..
nak kje malas..
cadangnye nak amek lesen je..
heheheehe.
harap2nyE cuti ni berakhir dengan baek la..
nk menGhepi hepi kan diri sbelom msok taon 2.
hehe..
k la..thats alL fOr today..
pEndek ke??
ske aty dEn la nk tUlis bYk mnE pn..hehe..
daaAaaaa~~


2 comments:

ejot ting tong.. said...

deAn list tuuuuUUee
btw, thniahla...

Zha azZahra said...

tq2..
we will get back what we already give rigHt??
hukum karma..
ye ke hukum karma??
ye kot..
anyway,thankz ya..