GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara

Assalamualaikum dan salam sejahtera



Haaa, tuddiaaaa.. Setelah sekian lame tak join sebarang GA, ni join da.
GA dari seorang rakan blogger, Wawa namenye.
Ni GA sempena Ramadhan dan jugak Birthday Wawa.
Hadiah dia memang the best laa.
Kalau nak tgok hadiah-hadiahnye, boleh klik SINI .
Nak tengok syarat-syaratnye pulak boleh klik SINI .
Kalau rase berkobar-kobar nak join, sila klik banner atas tu sepantas kilat.
Tapi sebelum tu nak ucap selamat berpuase and happy becoming birthday kat Wawa.
Semoga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan.
Ok, done!


Hati aku kata----> Rezeki dari ALLAH bukan saje berbentuk duit, kesempatan yang ALLAH bagi untuk bernafas di bumiNYA juga satu rezeki. 












4 comments:

Wawa Ashihara said...

tq dear :)

pstikan syarat2 follow sume ye..akan dicek satu2 :)

nk dptkn hadiah misteri top refferal??
promote abes2 GA ni !

gudluck ! ^__^

KorN said...

wah sempat ye join segmen.. gudluck ok

zulhilmi tempoyak said...

hepi2 semua di hari yg hepi2 ni.. hehe

reza al-razi said...

selamat berpuasa & selamat ari raya.. :)