siapakah insan yang paling mengagumkan?

assalamualaikum dan salam sejahtera.

hai korang. sihat tak ni? final exam da abes lom? rata- rata rasenye dah habis kot. aku je yang tak habis- habis lagi. aku semalam ade paper and paper seterusnye hari jumaat depan. lame kan jaraknye. even lame pun, tapi jumaat tu subjek killer weyh. nak tau ape? STATISTIK. aku memang sangat gerun ngan subjek ni. papepun doakan yang terbaek k untuk aku ni haaa. okay, malam ni aku bagi korang bace ayat bawah ni.


gambar di ambil dari blog huda kawanku

dah habis bace kan? ape pendapat korang bila da bace tu? korang rase betul tak ape yang di katakan tu? tapi pada aku la kan, aku rase betul. tapi itu aku laa. tapi korang aku tak tau la pulak kan. berapa banyak tapi laaa. hehe. malam nak exam tu la pulun nak hafal formula tu, hafal formula ni. nota sane tak cukup, nota sni tak cukup. dah tak toleh kiri kanan da. entah bila nak berubah pun aku tak tau la. aku sangat jarang study dari awal. semua last- last minute je. 

time- time ni la sanggup tidur lewat semata- mata nak khatamkan buku- buku yang tebal macam kamus oxford tu. time ni jugak laa dok call sane sini nak tanye ade dapat soalan spot tak. padahal kalau dah khatam semua chapter tak payah nak dok risau la masuk chapter mane pun. ye tak? ni tidak. nampak sangat aku tak khatam lagi. hehe. tu yang gabra semacam je. kantoi suda. 

tapi alhamdulillah la aku dapat la jawab paper- paper yang berlalu ni. 5 down and another 1 subject to go. tak sabar rasenye nak balek jumpa family. dalam kepala ni da plan macam- macam da. so, pesanan kepada semua yang masih belum habis final exam, teruskan berjuang. tak kire la study awal- awal ke, last minit ke, tu semua tak penting. depend on individu. yang penting kita tau ape yang kita bace and boley jawab dengan jayanye. dah tu ape yang paling penting? kerjasama ke? oh tidak!! yang paling penting adalah pointer jage cantek ok. pesanan 'someone' kepada aku. so,aku sampaikan pade korang. ^-^


hati aku kata----> huda, aku curik pic ko. jangan marah ye sis..

11 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

hahahaha so trueeee..
comel la kata2 dlm pic tuuuuu.

mieza said...

ha, kan btol kan..
chapter untuk 4 bulan habis dlm 1 mlm..

mira maisara said...

tu bahana study last minute..haha

Rumah Kuning said...

sangat betul kenyataan itu. hehehe

Mohd Izzar said...

gudluck utk result dia nanti :DD

mieza said...

tq2..

Firdaus® said...

chayok2..moga dapat result yg baik ea =)

mieza said...

amin..
hehee

hudahassan said...

hey ! baru perasan , but i really dun mind . hehe . sokey lah syggg :)

mieza said...

x kesah xpe ar.
mcm menarik, tu yg rembat quote ni..hehe

Cinta Misteri said...

Setuju sgt. Tambah2 yg belajar & bekerjaya {masukliptekansendiri}