buat aku tersenyum

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hello everyone!! lame rasenye tak menghupdate entry kat blog ni. berminggu jugak kot. so, how? rindu tak? rindu tak? alalalaalaaa, malu la tu nak mengaku. sorry sorry. just kidding. Actually banyak benda yang jadik beberapa minggu ni. tapi kalau aku cerita semua, elak je entry ni jadik panjang berjela- jela. lagi pulak korang bukan suka pun bace entry panjang- panjang. ye tak? tak pe, aku memahami. hehe

erm.. ha! tadi aku takde benda nak buat. aku pun menyelongkar la barang- barang lame aku. then aku terjumpa album lame aku. lame aku dok mengadap gambar- gambar zaman aku sekolah dulu. ade gambar yang aku tengok sambil ketawa tahap tak hingat, ade gambar yang aku tengok sambil tersenyum kambing. cop cop. kambing senyum ke ek? musykil aku. hee. ade satu gambar tu ambil time aku ngan member- member bengong aku kat cameron highland. serious, aku gelak tahap cipan time tengok pic tu.



tudung masing- masing tak nak macam ape pulak kan. tak sampai hati aku nak cakap. sebab tudung aku pun same. haha. al maklumlaaa. time tu baru form 2 if i'm not mistaken la. tak berapa pandai nak melawa sangat. zaman budak- budak hingusan lagi. time tu tak de lagi orang dok pakai tudung indon, syria, shawl segala bagai tu. time tu ktorang pakai tudung segi empat sama tu je. hehe. aku tak boleh nak share kat sni gambar tu sebab ia melibatkan kawan- kawan aku. so, kena mintak izin diorang dulu la kan kalau nak publish.

tapi kan korang, belek punya belek album tu kan. aku baru perasan yang gambar- gambar yang ade dalam simpanan aku semua gambar time aku secondary school. yang laen- laen tu gambar aku ngan family. takde rasenye dalam simpanan aku tu gambar- gambar zaman primary school. aku pun tak pasti samada aku ade bergambar ngan diorang ke tidak time tu. hehe. so, kepada cik aida dan encik faizal, jika kalian ade sebarang gambar, nak tengok boleh?


hati aku kata----> jijah, if one day kau terjumpa blog aku ni, aku cuma nak cakap sorry je. sebab most of the picture yang ade pada aku ni milik kau. aku rase kau dah syak yang aku ngan saidah ambil. banyak sangat gambar pada kau. tu yang kitorang ambik tu. sharing is caring right?

5 comments:

hudahassan said...

haha . jgn tgk gmbr ak !! burok sungguh tdung time uwww . kahkahkah . i know jijah will kill both of u soon !

mieza said...

haha.. jijah takkan tau melainkan huda bgitau ni blog mieza saruan.
oh no!!!!!
jijah, please don't kill me..
kasi g reunion 2016 dlu..
hehe

cik toinktoink (CT) said...

hahhaha . nk tengok .nk tengok . hmm .. kiter tak de gambar mase knak2 dlu arr . al maklum la. dulu2 tak pkai enset kamera .. hehehheheh

sitihanisahali said...

sye pernah ade gmbr primary school dlu.tp ntah mane ntah.syg je dah hilang.

mieza said...

aida- untunglaaa bdk2 skang..
kcik2 henset da berkamera bgai..
hehe

hanisah ali- laaaa, hilang ke.. syg nye laa haii..
tp at least kamoo pernah la jgk ade kan. hehe