BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK?

Assalamualaikum dan salam sejahtera

BEN ASHAARI

Kenapa ye aku nak korang semua kritik blog aku ni?

Sebabnye mestilah aku nak tau kelemahan blog aku ni kat mana. Dari segi penulisan la terutamanye. Maybe ayat- ayat yang aku guna tak sepatutnye di gunakan ke. Atau blog aku tak teratur ke. Bersepah macam tongkang pecah. Manelah tau yang selama ni rupenya aku taip entry syok sendiri. Adoi. Malu- malu kalau syok sendiri. Ape- ape lah yang korang rase tak kena ngan blog ni, kritik je. Jangan takut, jangan segan. Kali ni  memang aku alu- alukan kritikan korang. Yang penting kritikan korang tu adalah secara berhemah ye. Terima kasih.

25 comments:

Azzah said...

singgah dari segmen sama..

komen sikit..kalau kecikkan shoutbox sikit bole?

hudahassan ^^ said...

komen ak kat blog kau ni kann . hurmm . ak tak tau nak ckp cmne . tapi blog kau nihh .

ak rase kann dah elok dahh . tulisan kne besau sikit . tak sume mate yg bce blog kau sme . mate ak ni alaala chineese look gituhh . haha .

*show off

syasyajohan said...

tumpang kritik

sya rasa jenis font untuk entry/post baik guna Arial/Verdana/Century Gothic baru kemas,senang nak baca.
thank you :D

syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nizam said...

first:Shoutbox tu kecik2 pun da ok rasanya.
second:kalau bole letak kategori lagi bagus.Tak pun arkib.

Mish Apple said...

Uuuu . Cantik. maybe just kena buang counter yang kat bawah tu kot. Sebab macam takde function , lagipon boleh kurangkan loading . :)

ayie said...

ok la..ikot la kreativiti blog memasing :)

miSs tyNa said...

kena pilih jenis tulisan yg senang nak baca ^^

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi kritik blog cik nur.. :)

rase blog ni ok...loading pun xberat...itu saje kot nk di kritik...hehehe

Bee Shaz wals said...

dari segmen sama

follow dulu baru kritik awak hehhee
dah follow shaz ker kalau tak nak kritik apasai tak follow hehhee

kedua shaz rasa lain ok cuma tulisan tu macam budak sekolah tadikalah sayang woi...kena shaz yang rabun mau kena pakai kanta nak baca ..hope jangan marah pulak kritik ikhlas ni

- M A S H - said...

lawatan balas :) terima kasih

emmm, saya rasa kalau bolei tulisan kena ubah.. yang lain dah oke .. :)

Zamani said...

Salam :) Thanks untuk kritikan td, so skrg turn Zam lak ek ;)

Pndpt Zam, mungkin tulisan di blog ini je mungkin boleh diberikan perhatian oleh tuan blog.. Yg lain, okey ;)

kikilala said...

comel :D tapi shoutbox besar sgt.

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

komen dibls;)

blog ni dh cumel..cuma klu nk cntik lg 1 page just untuk 1 entry @ 2 je...

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

tukar tulisan ya cntoh arial ke..yg lain ok!!

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

PeRmAtA bIrU said...

thanks kritik blog saya... tapi saya x pandai la nak kritk apa kat sini... ok n cantik jer... tulisan lebih kurang jer ngan blog saya... simple... x banyak perkara2 remeh...
cuma may be warna blog nih x se gah nama blog kot... nampak agak suram... huhuhu... kalau ceria sikit lagi mesti best... :)

Pamie said...

hurm..font kalau guna yang biasa pun ok je :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Kyra Hizrina said...

tumpang lalu, kyra dtg dari segmen blog abg ben...nk tumpang komen..

kecikkan sikit kotak shoutbox awak..besar sgt..hihi..tapi overall okay dah :D

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

mieza said...

thankz la korang sudi kritik blog ni..
ahakz..
insyaallah..
tindakan lanjut akan di ambil..
hehe
jgn korang pulak yang tak dtg pasni..

e-Zo94 said...

dah follow blog nie

:D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

cik Lily said...

jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html