Segmen: Geng Blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera



Setelah sekian lama tak join, maka hari ni aku terpanggil untuk join laa.
Untuk pengetahuan semua, aku adalah GENG BLOGGER C.
Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan
Nak join jugak x? kalau nak, meh KLIK SINI cepat2..

12 comments:

cyda said...

terjah dari segmen yang sama :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Follow kalau sudi . =)

putri=) said...

ssggh dr segmen n geng blegger yg smae.. (:

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah sini jap..kita sama la geng blogger c(^_^)hihik.jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

Fafaa said...

terjah balik dari segmen yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Michelle Hopell said...

terjah sini dr segmen sama..
dan follow sini.. do follow me back kalo sudi :) slam kenal

damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sama..Kita dri geng blogger yg sama la..Da follow cnie..follow balik klu sudi dan br ikhlas..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

✿ Nani ツღ said...

Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

NasZ said...

singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

KESAH D!AR!Kツ said...

salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

amercorner.blogspot.com said...

hye saya Am . pemilik blog amercorner.

Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


saya datang dengan tiga hajat .
1.saya follow blog ini jika belum
2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532