~the day without you~

assalamualaikum dan salam sejahtera

we have shared so much through the years
the triumph and the heartache
the special days with special person
in fact, i can't imagine
what my life would have been like 
if you hadn't been a part of it
and i just want to say that
if i have an opportunity to stand in front of everyone
i just want to say 
"i love you all n thank for being my friend"

************************
actually minggu ni je aku da jumpa 2 orang kawan sekolah yg memang dah lame gler aku tak jmpe
sorang perempuan and sorang lagi lelaki
yang perempuan ni last aku jmpe dia mase form 1 then dia pndah sekolah
yang lelaki ni pulak the last time aku jmpe dia darjah 4 
then aku pulak yang pindah sekolah
mase darjah 4 aku mane ade henset
tak macam budak sekarang
lahir- lahir je ayah bagi henset
"nah, amek henset ni. kalau lapar, jangan nanges, call ibu terus. ok"
~tpu je~
tp untunglaaaa budak- budak sekarang ni
jeles aku taw
dah dah. back to the topic.
aku tak sangke sebenarnye kawan- kawan aku tu still ingat kat aku.
yang kawan mase form 1 tu x jumpa lebih kurang 7 tahun
and yang kawan time darjah 4 tu plak aku tak jumpe 10 tahun kot
terharu sangat bile mereka masih mengenaliku. chewahhh
as usual, tukar- tukar no phone la kann.
dulu tak de handphone
sadis sadis
semoga persahabatan ini kekal selamanya
mood: sangat- sangat happy, happy sangat- sangat 




hati aku kata----> rasa macam nak kumpulkan semua kawan- kawan lama. tp mungkinkah terjadi?

4 comments:

Ameer said...

lama tak singgah sini...:)

Cik Mimie said...

selamat kdtg kmbali ke sini ye kamoO..

hyz said...

darjah 4 ingat lagik? perghhh bagus betol ingatan dia tu.. haha

Cik Mimie said...

aahhh.. drjah 4 still ingat.
agak terharu di situ..haa