Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

assalamualaikum dan salam sejahtera


ok. pagi ni aku menjoinkan satu segmen yang di buat oleh HASRULHASSAN
.
.
Nama blogger: cik mimie
Tahun mula berblog: 2011
Jumlah follower ketika join segmen ni: 350
.
.
ok, dOne..
ade sape- sape nak join?
as usual, klik banner atas ni dengan sepantas kilat.
^_^

25 comments:

hnyyCHA said...

salam,terjah dari segmen yg same. done follow ur blog.
singgah3 blog cha yer :)

http://hnyycha.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Cik Mimie said...

hnyyCHa- done following u...

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :) salam kenal. singgah la blog saya :D imazara.com

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

datang dari segmen yang sama...kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

Amalina said...

Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Cik Mimie said...

imaza- kancil- amalina

done follow korang...^_^

YNA said...

salam perkernalan :D

sue perbs.. said...

dtg dri segmen same.. jemput2 singgah ek

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih atas kesudian anda join segmen saya yang tak seberapa tu. Selamat berblogging.

www.hasrulhassan.com

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur. sudah follow awak :)

http://waniewonek.blogspot.com

mieza said...

sudah follow kamoo jugak wanie

syahirooAhmad said...

best nye.. teringin nak masuk. tapi rekod blog wat masa ni blum lagi..ape pun.. gud luck mieza..

Syukri Mohtar said...

singgah dari segmen ni =]

Gen2Merah said...

Salam berkunjung dari segmen Hasrul Hassan. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 362 ye..
Follow lah kembali kalau sudi. heee

Ikhlas
~Gen2Merah~

mieza said...

syahiroo- join lah sekali jom...

syukri mohtar- tq sudi singgah sini..

gen2Merah- thankz sudi follow blog ntah pape ni..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Knok2.. Dtg terjah dr segmen yg same.. ^_^

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

mieza said...

thankz sudi dtg blog yg ntah ape tah ni..hee

aizamia3 said...

singgah sini dari blog HH

ai tak join tapi nak jalan2 kat blog yang join.. ;)

mieza said...

takpe.. ok je...
yg pnting sudi singgah blog yang ni..hehe
^_^

hafiz hafizol said...

373 sudahh.. hehehee

NasZ said...

singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

mieza said...

hafiz hafizol- thankz sudi follow

nasz- ok.. sat g blog kamoo ye..

|| storie tentang miera || said...

Hye hye :)

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog Miera :D

Salam Perkenalan !

mieza said...

salam perkenalan miera..