"Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP"

assalamualaikum dan salam sejahtera


nak suruh cik mimie kritik ye
ni yg best ni
cik mimie rase header tu pergi tukar la.
agak buruk. bukan agak lgi.memang buruk pun. buruk sgt.
(padahal cik mimie punye lagik tripple buruk)
muka miss lyzeer da cun da.
lagi satu kalau nak letak gambar kat header gunelah sofa warne laen. 
jauh benor oren ngan biru.
erm, background pun gelap semacam je
tak meriah lnsung
nak masuk pun macam kne bawak torchlight.
 mula- mula ingatkan blog lelaki
biase lelaki je suke pkai wrne hitam segala ni
seb bek ade gmbr miss lyzeer kat ats.
so, pendapat cik mimie blog ni x cantik sangat
sekian.
^_^
.
.
sape- sape nak join, macam biaselah.
klik aje gambar ats tu sepantas kilat.
.
.
ok, siap!
.
.
p/s: menang kalah adat pertandingan

2 comments:

miss lyzeer said...

check penyertaan..sentap seyh..kui2

nice entry and good luck ye, peace =p

Cik Mimie said...

haha..
sori la ye kalau ayat agak kurang gula, kurang asam sume..
da tu yg miss lyzeer nak..haha..
peace,,^_^