MENCARI KENALAN BARU DI @DEELICIOUS

assalamualaikum dan salam sejahtera

bukak- bukak blog je CheD ajak join segmen dia pulak. so ape lagi. join la kan. kita kena lah support ape yang orang len buat. lagi-lagi kalau benda yang baek. nak carik kenalan baru katenye. ye tak? hehe


kalau ade sape- sape yang berminat nak join segmen ni, tak yah malu- malu untuk klik banner atas ni laju- laju okay. segale maklumat lanjut boley didapati di banner tersebut. CheD tak de pulak suruh tag sape- sape. tapi kalau nak tag jugak boley la ea?

dengan ikhlas hati nak tag:

6 comments:

d'La Fadelia said...

Salam ukhwah fillah & lebaran aidilfitri buat cik mimi.
Thanks a lot sbb sudi support segmen che-D.
Sebarkanlah yang baik di antara kita...
:) peace yaa

Cik Mimie said...

CheD- no hal la.
bende baek msti kne support..
peace. ^_^
selamat hari raya

macam ku kata said...

salam perkenalan..saya pun budak baru nak belajar bloging ni...;-)

Cik Mimie said...

macam ku kata- cik mimie pn baru je lgi..
bulan 4 hri tu..

AINI CHE DIN said...

Assalamualaikum dan salam ukhuwah....
datang dari segmen yg sama dan i had follow u...hope u will follow me back..Selamat Hari Raya..

http://ainichedin.blogspot.com/2011/09/mencari-kenalan-baru-di-deelicious.html

Cik Mimie said...

thankz aini sudi follow blog yg ntah pape ni.
salam ukhuwah jugak..^_^