Jom Join Segmen 'Nak Kad Raya dari Cheqwa'

assalamualaikum dan salam sejahtera


haha..aku join lagi 1 segmen kad raya by cheqwa.
aku memang nak sangat kad rayer
lame kot tak dapat kad raya
hopefully tahun ni banyak la dapat
rindu nak dapat kad raya
cheqwa soh bagitau suka makan ape
so, aku nak cakap yang aku suka kuih tart nenas ngan almond london
umphhh..sedapnye
kalau tak dapat kad raya, dapat kuih raya pun ok lah cheqwa.
hehe..
korang jomlah join sekali
as usual, klik je banner yg comel lote kat atas tu ha.
.
.
ok, done!!

2 comments:

cheqwa said...

thanks sudi join! awak orang yg ke 15! bravo bravo..hehehe.insyaAllah, nanti sampai lah kad raya tu ^_^ ramainyaaaa suka almond london ^_^

Cik Mimie said...

ramai yg ske tu,paham2 la cheqwa..
post sekali la ye..hehe