My First Giveaway


assalamualaikum dan salam sejahtera



yeah. aku join GA lagi.
tapi kali ni GA nye dianjurkan oleh zainab salam
cik mimie nak aksesori ngn kraf tu sebab katenye buatan sabah sangat cantik.
thats why la join. hehe.
so, sape-sape yang berminat nak join, klik je banner kat ats ni ok.
.
nak TAG
.
.ok, done!!

4 comments:

Ameer said...

cik mimie, kne tag 2 cmne?nk wt ap?xreti la..huhu

Cik Mimie said...

alaaa..senang je la ameer..
wat je post baru. tajuk entry mesti same taw.
then ameer copy banner tu n link kan kepade blogger yg wt giveaway tu..paham tak?
hehee

Zainab said...

wahh,anda adalah peserta yang pertama. Jumlah peserta terkini hanya satu iaitu cik mimi..sekiranya hanya cik mimi yang join hingga tarikh tutup GA automatik cik mimi yang menang ^_^

Cik Mimie said...

zainab> ohh, ye ke? tapi esok luse t ade lah tu yg join..